Rólunk

 

 

Kedves Vendégeim!

 

Éttermem megnyitásával egy régi álom vált valóra, nevezetesen az, hogy a régi saját japán családi receptek alapján készülő ételeimmel minden lehetséges vendégemet és barátomat megismertessem és megszereztessem.

 

Magyarországra érkezésem előtt már tudtam, hogy a saját éttermemet itt fogom létrehozni. Japánként a tradicionális japán étterem kialakításánál, berendezésénél és a kínálat összeállításánál is törekedtem arra, hogy a japánban megszokott körülményeket valósítsam meg, mely eddigi tapasztalataim szerint nem azonos az Európában a japán éttermek berendezésénél megszokottakkal.

 

Vendégeim nálam megtapasztalhatják egy igazi tradicionális japán gyorsétterem hangulatát és ízeit. Ennek szellemében a japán fogásokat kizárólagosan japánból importált és általam válogatott alapanyagokból és fűszerekkel készítjük a japán szokásoknak megfelelően. Szakácsaink japánban tanulták a fogások készítésének technikáit, ezzel is biztosítani kívánjuk, hogy a hozzánk betérő vendégek igazi japán ízeket ízlelhessenek meg. Kínálatunk fő vonalát a Ramen alkotja, melyet a hagyományosan népszerű kiegészítő fogások, valamint egyéb főételek és egytálételek egészítenek ki. Italválasztékunkban megtalálható a valódi japán sake több változatban is, japán sör és az elmaradhatatlan japán zöld tea, melyet a tealevelek mellett a teakészítés módja tesz különlegessé.

 

A Biwako Japanese Ramen House teljes mértékben autentikus japán étterem, így versenytársainktól eltérően nem árulunk japán ételként más ázsiai térségből származó alapanyagokból és fűszerekkel készülő japánnak nevezett fogásokat.

 

Szeretettel várom az autentikus japán ételek szerelmeseit.

 

Sato Hitoshi

a Biwako Japanese Ramen House tulajdonosa