Biwako Japán Ramen étterem és Bolt

Üdvözöljük kedves vendégeinket!

 

Üdvözöljük Önöket a "Biwako Ramen House & gROCERY"-NÉL!

 

TRADÍCIONÁLIS JAPÁN TÉSZTA ÉTTEREM

Bízunk benne, hogy sikerült megteremtenünk egy olyan éttermet, ahol minden vendégünk otthonosan és kényelemben élvezheti a valódi és ízletes Japán tészta (Ramen) fogásokat.
A kínálatunkban nemcsak a valódi Japán Ramen található meg, hanem egyéb kézzel készült Japán ételkülönlegességek is, mint például Daifuku, Dorayaki stb.
Természetesen vendégeinknek nem kell nélkülözniük a Japán Sake-t (Japán rizsbor) és Syochu-t (paradicsomból, rizsből és egyéb természetes összetevőkből készült Japán likőr) sem.


Mielőbb várjuk Önöket szeretettel!

 

 

Éttermünkben csak és kizárólag autentikus, japánban gyártott ramen-t szolgálunk fel vendéginknek.

 

JAPÁN VEGYESBOLT

A boltban az eredeti japán ételek, hozzávalók, édességek mellett japán dekorációs kellékek, japán ebéd doboz és egyéb elvihető élelmiszerek is megtalálhatók. A boltban kapható ebéd doboz (Bento) megvehető helyben, vagy megrendelhető telefonon vagy e-mailben.

Az ebéd dobozt az egyéb bolti árukkal egyetemben díjmentesen házhozszállítjuk 5.000 forint feletti rendelések esetében. E díjhatár alatti rendeléseknél a kiszállítás díja a rendelési érték 20%-a. Jelenleg csak Pest területén szállítunk házhoz, de a közeljövőben a Budai régióban is elérhető lesz a házhozszállítási szolgáltatásunk, amiről értesíteni fogjuk minden kedves vásárlónkat.

 

Várjuk Önöket szeretettel a vegyesboltunkban is.

 

„Ramen HOUSE BIWAKO” 2015. április 1-vel a korábbi Veres Pálné utca 22. szám alól az Eötvös utca 25/A címre költözött.